sw strasszkő
Akciós körömdíszitő termékek - Strassz, körömmatrica, szegecs, csillámpor, és sok minden más...
          

Műkörmösök műköröm képei, különböző körömdíszítések, egyszóval minden, ami műköröm...

 

www.nails.hu weblap hiretési ajánlata

 

Moonbasanails One Step Gél Lakk akció! 1590 Ft helyett most csak 1350 FT!

 

Nails körömmatricák

 

 

 

Műköröm cikkek

 

Kincses Alina - Miért fontos a továbbképzés ?

Becsengettek…

Miért fontos a továbbképzés, mikor, és hol tanuljak…?

Szeptember elsején kinyíltak a bölcsődék, óvodák, általános-, és középiskolák kapui, szeptember közepétől a felsőoktatásban kezdődött meg a tanítás…  Becsengettek!

Októbertől pedig számtalan egyéb tanfolyami képzés indul. Többek között a MŰKÖRMÖS SZAKMÁBAN IS!Idén ősszel is rengeteg rendezvény kiállítás, és tovább képzés is lesz, nagyobbnál-nagyobb cégek, és jobbnál-jobb oktatók tanítanak meg bennünket  újabb fortélyokra, és a legújabb technikákra, vagy akár az alapokra!

Kincses Alina

-alinaműköröm-

 

 

Miért fontos a továbbképzés…?

A folyamatos továbbképzést nagyon fontosnak tartom, bár véleményem szerint minden szakmára születni kell! Gondolom ezt a mondást Ti is biztosan hallottátok  már néhányszor, a lényeg, hogy ez igaz! Ha nincs az adott szakmához érzékünk, esetleg a személyiségünkhöz nem illik, akkor hiába jó az alapképzés, mégsem tudunk tökéletes munkát végezni.

Elsősorban azért kell tovább képezned magad, mert a mi „szakmánkat”  nagyon rövid tanfolyami idő alatt kell elsajátítani. Amennyi az elméleti, és gyakorlati tananyag, (ráadásul két szakmát tanulunk egyszerre) lehetetlen négy és fél hónap alatt, heti 1-2 alkalommal tökéletesen megtanulni ezt az anyagmennyiséget. Mivel most ez a rendszer, és Te elvégezted a képzést, rád, az esztétikai érzékedre, és a lelkiismeretedre van bízva, (ha nem csak kényszerből választottad ezt a szakmát, ugyanis ha mégis vendégeid azt megérzik), hogy megfelelően képezd magad.

Nézd meg milyen körmöket készítesz, hogy dolgozol, pedikűrözöl, figyeld meg milyennek kell lennie a kész munkának, ha úgy látod vannak hiányosságok, valamit nem értesz, vagy megválaszolatlan marad a tanfolyam elvégzése után: keress egy oktatót akitől szívesen tanulnál. Szerencsére ma már szerte az országban vannak Jó tanárok. Itt jegyezném meg: ne az ár domináljon, mindig érdeklődj milyen tudással, háttérrel, referenciával rendelkezik az általad választott oktató

1.Tehát nagyon fontos a megfelelő szakmai felkészültség, háttér tudás, akár manikűrős, akár pedikűrös, vagy műkörmös vagy. Ne sajnálj befektetni a továbbképzésekbe, hisz egy oktatási nap ára töredéke annak mint amekkora veszteség érhet, ha nem megfelelő munkát végzel! Pl: elvesztheted a vendégedet, aki ráadásúl nem küld több kuncsaftot neked, és még lehet, hogy rossz híredet is kelti, netalán még kárt is okozol körmén vagy bőrén, fel is jelenthet, kártérítést is követelhet! A kollégák nem ajánlanak saját vendégeiknek.

2. A vendéget sok minden érdekli, van olyan aki folyton kérdez: ezt miét, azt miért, az mi? stb. Ezekre a kérdésekre is tudnod kell válaszolni. ez is biztonságot nyújt a vendégednek aki tudja hogy egy megfelelően képzett szakember ül vele szemben!

3. A fórumokon feltett kérdésekre adott válaszok, nem igazán nyújtanak segítséget, hisz ez is az a szakma amit látni is kell ahhoz, hogy utána tudd csinálni!

 

 

 

 

Ne sajnáld a pénzt díszítő anyagokra ha mindig meg akarsz újulni!

De feltétlenül nézz körül alaposan, mert van a „nevem miatt vagyok drága” kategória, viszont a másik véglet se jó!! Mindig tartsd szem előtt: az olcsó néha drága!

Figyeld az ár/érték arányát.

 

 

Kincses Alina

www.alinamukorom.hu

 

www.nails.hu weblap hirdetési ajánlatai...

 

 

    Pedikűrösök gyűjteménye.

 Fodrászok gyűjteménye.

 Kozmetikusok gyűjteménye.