Akciók
Akciók
          

Műkörmösök műköröm képei, különböző körömdíszítések, egyszóval minden, ami műköröm...

 

www.nails.hu weblap hiretési ajánlata

 

 

Műköröm cikkek

 

Kincses Alina - Ne add fel, szerencsénk van!

Amennyiben 2010 szeptembere előtt végeztél akkor ez a cikk neked szól:

Általában egy képzés elvégzését követően, 1 szakmát tudhatunk magunkénak, de nekünk MÉG szerencsénk van! Hogy mire is gondolok?! Azt tudjuk a mi végzetségünk: Kéz-lábápoló, műköröm építő, tehát máris három szakmánk van.

Mivel nem sok köze van ezeknek egymáshoz, ezért ma már külön oktatják a:

Láb ápolást:

Aminek elsősorban gyógyászati célja van: bőrkeményedések eltávolítása, fertőzött bőr-, és körmök gyógyítása, benőtt köröm-, tyúkszem kezelése, és csak másod sorban esztétikai:  körmök díszítése, láb ápolása-, masszírozása.

Kézápolás- Műköröm építést:

Ami elsősorban a köröm korrigálásával, ápolásával, díszítésével foglakozik, így inkább esztétikai síkon marad, illetve a kéz köröm bőrének ápolásával ami a kutikula elhalt bőrének eltávolítása (hagyományos, vagy francia manikűrrel), másodsorban a kéz, és a karok bőrének ápolásával, masszázzsal és parafinos kezeléssel.

Mivel nekünk még egyben oktatták, ezért szerencsénk van, és fordítsuk javunkra tudásunkat, ugyanis az elmúlt évben egyre kevesebben készíttettek műkörmöt, megváltozott életkörülményeik-, kevesebb jövedelmük miatt… Ennek következménye lett, hogy sokan abbahagytátok a „műkörmözést”, arra nem is gondoltatok, hogy van még egy tartaléktudás a tarsolyotokban, amire viszont egyre nagyobb lett az igény. Ez pedig a manikűr, és a pedikűr!

Közeleg a tavasz, kibújnak a kezek a kesztyűkből, a lábak a csizmákból! Elkezdik keresni fiatalok, idősebbek, hölgyek, urak, a manikűröst, és a pedikűröst. Most nagy esélyed van újra kezdeni! Sőt még a műköröm készítés bizonyos formájánál is megmaradhatsz, ami a: sajátköröm megerősítése, rágott köröm javítása, színes zselés „lakkozás”- kézre lábra, letört lábköröm korrigálása. Tehát ne keseregj, tedd félre a műkörmös cuccaidat (de ne dobd el), és vedd elő az ollókat, késeket, és HAJRÁ dobd be magad!

Jó munkát, sok sikert kívánok!

Kincses Alina műköröm technikus, és oktató.

www.alinamukorom.hu

 

 

 

www.nails.hu weblap hiretési ajánlata

    Pedikűrösök gyűjteménye.

 Fodrászok gyűjteménye.

 Kozmetikusok gyűjteménye.