sw strasszkő
Akciós körömdíszitő termékek - Strassz, körömmatrica, szegecs, csillámpor, és sok minden más...
          

Műkörmösök műköröm képei, különböző körömdíszítések, egyszóval minden, ami műköröm...

 

www.nails.hu weblap hiretési ajánlata

 

Moonbasanails One Step Gél Lakk akció! 1590 Ft helyett most csak 1350 FT!

 

Nails körömmatricák

 

 

 

Műköröm cikkek

 

Kincses Alina - Irány a spájz

 

Mostanában akármerre nézek, kiállítások, újságok, internet, reklámok, katalógusok, poszterek… mindenütt full díszített, nagyon hosszú, és nehezen elkészíthető formájú körmöket látok, pedig a „nagyközönség” még mindig a szolid, úgynevezett: hordható körmök, és díszítések felé hajlik…

Ne ijedj meg hogy neked nem megy ezeknek a hihetetlen méretű, formájú, díszítésü, csodaszép körmöknek az elkészítése, hisz ha szépen dolgozol az egyszerűbbnek tűnő munkák lesznek hordhatóak, vendégeid pedig elégedettek, tehát nyugi!

 

A rég elfelejtett színes tört kagyló…

Új vagy a szakmában, hallottál a tört kagylóról? Esetleg már régi motoros vagy, és emlékszel még az elfelejtett, de akkoriban igen népszerű díszítő elemre?! Szinte minden vendég franciára készített körmébe csempésztünk egy kicsit belőle, hisz a szivárvány összes színében lehettet kapni, sőt a darabkák mérete is más-más, így még könnyebben lehet dolgozni/ díszíteni vele. 

Finomkodjunk hát egy kicsit, ha nem dobtad ki, keresd csak meg, talán meg vannak még a 2008-as rejtett tartalék befőttes üvegek körött… IRÁNY A SPÁJZ!

 

 

 

Ezzel a finomra tört lapocskákkal történő díszítéssel akár átmehetünk a nyárból– a télbe, szép lassan hónapról–hónapra, majd karácsonyra ismét előtérbe helyezhetjük az ilyenkor aktuális több árnyalatú piros, zöld, arany, ezüst, kisebb- nagyobb szemű csillámporainkat, selyem fényű- színes zseléket, és porcelánporokat.

A tört kagyló beépítési technikájának csak egyetlen módja van, viszont számtalan lehetőséged van a színekkel, és a térrel játszani a körömben a zselé, vagy akár a porcelán alatt is. Ezeket a kagylócskákat variálhatod többféle, a rendelkezésedre álló díszítő elemmel, ne félj keverni! Csak a képzeleted, bátorságod, és vendéged igényei szabhat határt csodaszép remekművednek!

 

Dobd fel a csillámport…

Ötletek milyen egyéb díszítő elemekkel, és technikákkal teheted érdekessé a már szinte „unalmas” csillámport, és a natúr franciát… Ide válogattam nektek saját munkáimból csillámporral-kagylóval beépített/elkészített egyszerűbb körmöket.

Jó munkát!

 

Kincses Alina

www.alinamukorom.hu

 

 

 

 

www.nails.hu weblap hirdetési ajánlatai...

 

 

    Pedikűrösök gyűjteménye.

 Fodrászok gyűjteménye.

 Kozmetikusok gyűjteménye.