Akciók
Nails Webáruház banner 
Akciók
          

Itt mindent megtalálsz ami műköröm...

 

www.nails.hu weblap hiretési ajánlata

 

 

Műköröm cikkek
Szépségrajongók figyelem – 3 nap a szépségről a BEAUTY & Style Kiállításon
beauty
beauty_logo
 
Szépségrajongók figyelem – 3 nap a szépségről a BEAUTY & Style Kiállításon
 
Idén október 18-20. között másodszor kerül megrendezésre hazánk legnagyobb szépségipari rendezvénye, a BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás, amelyen a szakma három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) mutatja be innovációit, a legújabb szépségtrendeket és a legjobb termékeket a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt.

Az évente megrendezésre kerülő 3 napos szépségkiállítás gazdag programsorozata az inspirációra és az információgyűjtésre épül. A Hungexpo tágas kiállítói terében számos neves kiállító színes választékot kínál a szépségápolás három területéről. Testközelből, szakemberek tanácsadása mellett ismerhetjük meg a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit.
Szépségipari szakemberek regisztráció ellenében ingyenesen látogathatják a kiállítást!
 
 
A rendezvényen látványos szakmai show-k és bemutatók keretében az érdeklődők tájékozódhatnak a legújabb kozmetikai, smink-, frizura- és körömdíszítő trendekről. Többek között az esemény szakmai nagykövetei, Sebestyén Ágnes műkörömépítő szakoktató, nemzetközi nailart oktató és Pohorelli Betti makeup artist a jelenlévőknek betekintést nyújtanak a munkájukba, szakmai trükkjeikbe.

A kiállítók hatalmas lelkesedéssel készülnek külön bemutatókkal a standjaikon és programokkal a nagyszínpadon, többek között például Salonic a digitális naptár és időpontfoglaló rendszerének forradalmian új funkcióit mutatja be. Az YClients Kulcsár Edinával együtt a BraidMe&More szalonjainak sikertörténetét hozza el. 

Az Inglot sminkmárka Véger Fibi profi make-up artist segítségével mutatja be legújabb szenzációs sztárkollekcióját meglepetésvendéggel! Feller Adrienne az illóolajok lenyűgöző hatásáról tart előadást, míg a Paprika Pharma Kft. a natúrkozmetikumok lábápolásban történő használatát ismerteti.  

Továbbá a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kézműves Tagozata, mint a kiállítás szakmai partnere magas színvonalú előadásokkal készül a szakma és a nagyközönség részére is, téma lesz például az öregedő bőrök elekrokozmetikai készülékekkel történő kezelése, az innovatív hatóanyagok használata, a francia manikűr anyagai és azok a kéz- és lábbőrre gyakorolt hatásai, a szalonkörmök töltési lehetőségei csiszológép használatával, a körömbetegségek legújabb kezelési terápiáinak ismertetése, a szempilla építése vagy a kozmetikában használt fényterápiás újdonságok bemutatása. Mindezek mellett a szakemberek további hasznos tippeket szerezhetnek a szalonok mindennapi munkáját segítő folyamatok digitalizálásához, a reklamációk kezeléséhez, a felelősségbiztosítással kapcsolatban, az új kozmetikai eljárásokat belengő hiteket és tévhiteket illetően.

És nem utolsó sorban a rendezvényen külön témaként a szakemberek oktatása is helyet kap, Vörös Gubicza Zsanett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási és képzési igazgatója részletezi az új törvényt, amely alapjaiban megváltoztatja a magyarországi szépségipari szakképzést.

A kiállításon több, mint 40 versenyszámban lehet versenyezni országos bajnokságokon, tanulók, haladóbb szakmai tapasztalattal rendelkezők és szakiskolai csoportok egyaránt összemérhetik szaktudásukat a márkafüggetlen, nívós zsűri előtt. Október 19-én és 20-án a III. Országos Kozmetikai Masszázsverseny és a 61. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság mellett idén először több kategóriában Nemzetközi Pillás Kupa kerül megrendezésre, valamint kéz- és lábápolási kategóriákban is lesznek megmérettetések. A versenyeken való részvétel nemcsak egy bemutatkozási lehetőséget nyújt, hanem a nyerteseknek további kihívásokat tartogat, szakmai továbbképzést és értékes szponzori nyereményeket ad. Például a műkörömépítő verseny profi kategória győztesének és modelljének a BKIK biztosítja a kijutását a londoni Nailympiára! A versenyzés magas szakmai színvonalát a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata garantálja.
 
 
Vegyél részt az ország I. Rúzsrekordján és vidd haza az itt kapott szuper Inglot rúzst!
 
Időpont: 2019.10.18. 17.30
Helyszín: Beauty & Style Kiállítás, Hungexpo G pavilon, Kamara Pódium
 
Sminktükrödet hozd magaddal és légy pontos!
 
További részletek: www.beautyandstyle.hu; facebook.com/beautyandsytlekiallitas; instagram.com/beauty_and_style_kiallitas
 
A helyszín befogadó képessége miatt a résztvevők száma korlátozott. A kiállításra történő belépéskor a belépőjegyed mellé kérj Rúzsrekord karszalagot, melyet érkezési sorrendben osztunk ki. Csak karszalaggal vehetsz részt az eseményen.
 
 
Bővebb információk a programokról, versenyekről, szakmai regisztrációról a www.beautyandstyle.hu oldalon, a facebook.com/beautyandstylekiallitas vagy az instagram.com/beauty_and_style_kiallitas oldalon.
A rendezvény ideje alatt a látogatók térítésmentesen parkolhatnak a Hungexpo területén.
 
Találkozzunk 2019. október 18 – 20. a BEAUTY & Style Kiállításon!
Szakmai támogatónk
 
Kiemelt partnerünk Médiapartnerünk
   
   
Együttműködő partnerünk  
   
 
   
Hungexpo logo

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi
és Kiállítási Központ Zrt.

1101 Budapest, Albertirsai út 10.
1441 Budapest, Pf. 44.
Telefon: 263-6000, Fax: 263-6098
beautyandstyle@hungexpo.hu, www.hungexpo.hu

 
 
 

 

 

www.nails.hu weblap hiretési ajánlata